Ford Mustang bilen, myten, legenden
Förra veckan hörde jag talas om att vi om att Ford ska lägga ner Shelby GT500 till förmån för SVT Cobra till nästa generation Mustang som sannolikt kommer 2015. Det betyder nödvändigtvis inte betyda att namnet Shelby kommer att försvinna från Ford-lineupen. Enligt Mustang Dailys källor kommer Ford att införa en Shelby GT350 modell år 2016!!

Detaljer om Ford Mustang 2016 Shelby GT350 är knapphändiga just nu, men det sannolika är att Ford håller sig till historien och släpper en avskalad prestandabil precis som år 1965, förhoppningsvis är den också billigare än den nuvarande modellen, som kostar trax över $ 58,000 i grundutförande.

Den legendariska Ford Mustang Mach 1 kommer sannolikt också att återvända till Mustang-lineupen inom en snar framtid, Mustang Dailys källor anger att Mach 1 är tänkt att införas så tidigt som 2017. Detaljer om den nya Mach 1 är än så länge få, men vi har några spännande år framför oss i väntan på dessa nya modeller!

Jag ska nu ta lite smester så det kanske dröjer innan nästa bloggpost, men om ni gillar det jag skriver så finner ni också en och annan bloggpost av mig på 
http://www.taxelsson.com och HighEndMedia.se, där jag i huvudsak bloggar om sökmotoroptimering, men även andra ämnen tas ibland upp. Förutom sökmotoroptimering är jag nämligen barnsligt förtjust i ishockey och håller mig även lite uppdaterad inom ekonomi. Hoppas att Du får en fantastiskt trevlig Mustang-sommar med många många timmars solig körning!

Kommentarer är stängt